Bailly
var. de μόλυνσις.
Bailly 2020 Hugo Chávez Gérard Gréco, André Charbonnet, Mark De Wilde, Bernard Maréchal & contributeurs / Licence Creative Commons Attribution - Pas d'Utilisation Commerciale - Pas de Modification — « CC BY-NC-ND 4.0 »
LSJ
εως, ἡ, imperfect boiling, parboiling, scalding, simmering, opp. ἕψησις, Arist. Mete. 381a12, al. ; ἀπεψία τις ἡ μ. ἐστι Id. GA 776a8; of rapidly growing cereals, ὥσπερ τὰ ἐπὶ τὸ ζέον ἐμβαλλόμενα τῶν ἑψομένων, οὐδεμίαν… οὐδὲ κἀκεῖνα λαμβάνει μ., i.e. they ΄cook’ too suddenly, without ΄simmering΄, Thphr. CP 4.9.6. (Written μώλυσις and μώλυνσις in some codd. of Arist. Mete. 379a2, b14, 381a12, 22; μόλυνσις in nearly all codd. of Id. Mete. 381b14, GA l.c., Thphr. l.c. ; cf. μωλύω.)
Liddell-Scott-Jones, Greek-English Lexicon (9th ed., 1940)
Pape
ἡ, gew. v.l. μόλυνσις, die Bekker Arist. Meteor. 4.3 nur einmal, p. 381b14, u. gen.an. 4.7 beibehalten, das Rösten des Fleisches am Feuer auf der Oberfläche, so daß es im Innern noch roh bleibt.
Pape, Griechisch-deutsches Handwörterbuch (3. Aufl., 1914)